Pravila za reklamne storije
Pravila za reklamne storije
Važne organizacione napomene
Tokom lekcije sa nastavikom
U videozapisu pokažite deo lekcije u kojem dete komunicira s nastavnikom (osećanja, kako je uključeno u proces). Preporučljivo je imati lekciju na računaru ili laptopu.
Vreme objavljivanja oglasa
Oglašavanje ujutro do 9:00 u vašoj vremenskoj zoni. Na dan oglašavanja molimo da napravite ne više od 20 storija, jer nam je važno da su reklamni videi prvi i da se ne zagube u moru drugih storija.
Odobrenje materijala
Materijali na odobrenje s gotovim svajpovima, natpisima i obeležjem škole treba da se pošalju na partner@allright.com 3 dana pre datuma objavljivanja.
Objavite ponovo storije na našoj stranici
Ako se slažete, u budućnosti možemo objaviti vašu reklamu na našoj stranici ili je koristiti u marketinške svrhe. Molimo vas da se s ovim unapred složite.
Scenario storija
1
Uvod (1. stori)
Snimite video u formatu ankete, testa, postavite pitanje/izazov kako biste zainteresovali pretplatnike. Na primer: Učite li engleski izvan škole? Kako učite engleski jezik s decom? (pitanja po ličnom izboru i nahođenju)
2
Fragment lekcije (Prva dva storija)
U videozapisu prikažite fragment lekcije u kojem se čuje kako dete komunicira s nastavnikom (pokažite emocije, kako je uključeno u proces) i mišljenje deteta nakon lekcije. Detetu možete postaviti sugestivno pitanje: Šta si novo naučo/la? Da li je online učenje bolje od škole? Šta ti se najviše svidelo? Ili vaše pitanje. Važno je lekciju pratiti putem kompjutera ili laptopa.

Natpise s tekstom dodati na video: AllRight je međunarodna škola engleskog jezika. Individualni rad sa decom od 4 godine.

Dodati svajp.
3
Prednosti škole (Treći i četvrti stori)
Preporuka roditelja - povratna informacija putem VOICE-a o prednostima škole (nije obavezna) u pozadini videa s nastave ili nakon nje (može biti u formatu glave koja govori). Važno je motivisati slušaoce da se prijave za besplatnu lekciju i samostalno procene prednosti online edukacije.

1. Cambridge komunikacijska metoda
AllRight je međunarodna škola engleskog jezika. Program učenja AllRight škole temelji se na komunikacijskoj metodologiji Univerziteta Kembridž. Fokusira se na govor i uči dete da tečno komunicira na engleskom jeziku. Ovaj se pristup danas smatra jednim od najdelotvornijih.

2. Finansijski aspekti
Nije Vam potrebno brdo udžbenika ili plaćanje nepotrebnih knjiga i sveski. Cena uključuje apsolutno sve materijale u interaktivnom formatu, koji su potrebni za učenje jezika. Lekcije se održavaju online, što znači da nije potrebno ići bilo gde. Troškovi prevoza su isključeni. Štedite vreme, novac i trud.

3. Zajednički provedeno vreme
Moći ćete da pratite ishode učenja, te da budete prisutni tokom lekcija. Pomažući detetu da nauči engleski jezik, održaćete bliskost, razumevanje i skladan odnos sa detetom.

4. Interaktivne lekcije
U lekcijama se koriste različite vrste aktivnosti kao što su vežbe, pesme, igre i crtani filmovi. Uz njihovu pomoć, lakše je zadržati pažnju deteta, a interesovanje deteta dodatno raste. Nema dosadnih i monotonih zadataka. Lekcije su interaktivne što mali i mladi učenici posebno vole.

5. Naša škola radi tokom leta!
Letnji odmor izvrsna je prilika da unapredite engleski jezik. Budući da su školske lekcije već gotove, dete ima više slobodnog vremena za učenje jezika. Pomoću aplikacije AllRight, možete učiti bilo gde na svetu: na moru, u planinama, kod bake na selu. Najvažnije je imati internet i telefon pri ruci.

6. Sertifikovani nastavnici i nastavnice
Individualne lekcije za decu od 4 godine i starije sa standard, premium i izvornim nastavnicima jezika. Konverzacijski klubovi shodno interesovanjima deteta, a na najrazličitije teme (klubovi su uključeni u paket lekcija).

Napisani tekst: Znanje je najbolji poklon. Poklonite prijateljima bonus na poklon za lekcije engleskog jezika u online školi AllRight. Kurs engleskog po pristupačnoj cijeni. Probna lekcija je BESPLATNA.
4
Video koji prikazuje nastavnike (5. stori)
Pokažite nastavnike i nastavnice na sajtu škole. Postoje standard, premium i izvorni nastavnici engleskog. Tek 4 od 100 nastavnika uspeva da prođe selekciju postajući deo našeg tima. Svi nastavnici poseduju visoko pedagoško i/ili lingvističko obrazovanje, međunarodni sertifikat za podučavanje i bogato iskustvo u radu sa decom različitih uzrasta. Naš ključni zadatak je preneti deci ljubav za učenje engleskog jezika, raspaliti iskru interesovanja u očima deteta! Na sajtu škole možete upoznati naše nastavnike i nastavnice, pročitati mišljenja naših roditelja i pogledati video prezentaciju. https://allright.com/teachers

Pisani tekst: AllRight vas ne primorava da učite, već da se u engleski zaljubite. Promotivni kupon kojim se dobijaju 2 individualne lekcije pri prvoj kupovini paketa lekcija (dajemo kupon 3 dana pre objavljivanja reklame).

Staviti svajp i obeležje (logo) škole na Instagram @allright_global

Primer reklame