Όροι αναφοράς για τις διαφημιστικές ιστορίες
Όροι αναφοράς για τις διαφημιστικές ιστορίες
Σημαντικά οργανωτικά σημεία
Κάντε ένα μάθημα με έναν καθηγητή
Στο βίντεο, δείξτε ένα κομμάτι του μαθήματος όπου το παιδί επικοινωνεί με τον καθηγητή (τα συναισθήματά του, πως συμμετέχει στη διαδικασία). Σας συστήνουμε να πραγματοποιήσετε το μάθημα μέσω υπολογιστή ή λάπτοπ.
Ώρα κυκλοφορίας της διαφήμισης
Διαφήμιση το πρωί έως τις 9:00 στη ζώνη ώρας σας. Την ημέρα της διαφήμισης, ζητάμε να μην ανεβάσετε πάνω από 20 ιστορίες, καθώς είναι σημαντικό για εμάς τα βίντεο της διαφήμισης να είναι πρώτα και να μην χαθούν ανάμεσα στις υπόλοιπες ιστορίες.
Έγκριση υλικού
Υλικό προς έγκριση έτοιμα τα σημεία που χωρίζονται οι ιστορίες, τις περιγραφές και το σήμα του σχολείου θα πρέπει να αποσταλούν στο partner@allright.com 3 ημέρες πριν την ημερομηνία δημοσίευσης.
Αναδημοσίευση ιστοριών στην σελίδα μας
Αν δεν έχετε αντίρρηση, ενδέχεται στο μέλλον να αναδημοσιεύσουμε τη διαφήμισή σας στη σελίδα μας ή να τη χρησιμοποιήσουμε στα προωθητικά υλικά του σχολείου μας. Σας ζητάμε να συμφωνήσετε σε αυτό εκ των προτέρων.
Κείμενο της ιστορίας
1
Εισαγωγή (1η ιστορία)
Δημιουργήστε ένα βίντεο με την μορφή μιας έρευνας, τεστ, πρόκλησης ή ψηφοφορίας για τους συνδρομητές που ενδιαφέρονται. Για παράδειγμα: μελετάτε Αγγλικά πέραν του σχολείου; Πως μαθαίνουν τα παιδιά σας Αγγλικά; (μπορείτε να επιλέξετε τις ερωτήσεις)
2
Κομμάτι του μαθήματος (1η-2η ιστορία)
Στο βίντεο, δείξτε ένα κομμάτι του μαθήματος όπου φαίνεται πως επικοινωνεί το παιδί με τον καθηγητή (δείξτε τα συναισθήματά του, πως εμπλέκεται στη διαδικασία), και τα σχόλια του παιδιού μετά το μάθημα. Μπορείτε να κάνετε αρχικά μία ερώτηση στο παιδί σας, πχ. «Ποια νέα θέματα έμαθες σήμερα με τον καθηγητή;» «Σου αρέσει να μελετάς περισσότερο διαδικτυακά ή στο σχολείο;» «Τι σου άρεσε περισσότερο», ή κάποια δική σας ερώτηση. Είναι σημαντικό το μάθημα να πραγματοποιηθεί μέσω υπολογιστή ή λάπτοπ.

Προσθέστε το ακόλουθο κείμενο στο βίντεο: Το AllRight είναι ένα διεθνές σχολείο Αγγλικής γλώσσας. Ιδιαίτερα μαθήματα για παιδιά από 4 ετών.

Προσθέστε ένα swipe.
3
Τα πλεονεκτήματα του σχολείου (3η-4η ιστορία)
Μία σύσταση-αξιολόγηση ΦΩΝΗΤΙΚΑ σχετικά με τα πλεονεκτήματα του σχολείου (προεραιτικά) ενώ παράλληλα παίζει βίντεο με απόσπασμα του μαθήματος, ή μετά από αυτό (μπορεί να είναι στην μορφή "ομιλούντος κεφαλιού"). Είναι σημαντικό να παρακινήσετε το κοινό σας να εγγραφεί για ένα δωρεάν μάθημα, και να αξιολογήσει από μόνο του την μορφή της διαδικτυακής μάθησης.

1. Η επικοινωνιακή μεθοδολογία του Cambridge
Το AllRight είναι ένα διεθνές σχολείο Αγγλικής γλώσσας. Το πρόγραμμα εκμάθησης του AllRight βασίζεται στην επικοινωνιακή μεθοδολογία του Cambridge. Εστιάζει στον προφορικό λόγο και διδάσκει το παιδί πως να επικοινωνεί άπταιστα στα Αγγλικά. Η προσέγγιση αυτή θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές στις μέρες μας.

2. Οικονομικός προυπολογισμός
Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε ένα βουνό από εγχειρίδια και να πληρώσετε για βιβλία και τετράδια τα οποία δεν είναι αναγκαία. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται όλο το αναγκαίο για να μάθετε τη γλώσσα υλικό σε διαδραστική μορφή. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται διαδικτυακά, πράγμα που σημαίνει πως δε χρειάζεται να μετακινηθείτε. Μηδενίζονται τα κόστη μεταφορικών. Γλυτώνετε χρόνο, χρήματα και προσπάθεια.

3. Περνώντας χρόνο μαζί
Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα μαθησιακά αποτελέσματα και να είστε παρόντες κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Βοηθώντας το παιδί σας να μάθει Αγγλικά, θα είστε δίπλα του, θα το κατανοείτε καλύτερα και θα έχετε μια πιο αρμονική σχέση μαζί του.

4. Διαδραστικά μαθήματα
Στα μαθήματα αξιοποιούνται διάφοροι τύποι δραστηριοτήτων. Υπάρχουν ασκήσεις, τραγούδια, παιχνίδια και κινούμενα σχέδια. Με την βοήθειά τους, είναι πιο εύκολο να κρατήσουμε το προσοχή του παιδιού, και το ενδιαφέρον του μόνο θα αυξάνεται. Δεν υπάρχουν βαρετές και μονότονες ασκήσεις. Τα μαθήματα είναι πάντα διαδραστικά, πράγμα που αγαπάνε ιδιαίτερα οι μικροί μαθητές.

5. Το σχολείο μας λειτουργεί όλο το καλοκαίρι
Οι διακοπές του καλοκαιριού είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας. Καθώς τα μαθήματα του σχολείου έχουν ήδη τελειώσει, το παιδί έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσει στην εκμάθηση της γλώσσας. Με την εφαρμογή του AllRight, μπορείτε να κάνετε μαθήματα από οπουδήποτε στον κόσμο: στην θάλασσα, στο βουνό, με την γιαγιά στο χωριό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο ίντερνετ και ένα κινητό στο χέρι σας.

6. Πιστοποιημένοι καθηγητές
Ιδιαίτερα μαθήματα για παιδιά από 4 ετών με κανονικούς, premium καθηγητές και φυσικούς ομιλητές. Λέσχες ομιλίας ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του παιδιού σε διάφορα θέματα (συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο μαθημάτων).

Γραπτό κείμενο: «Η γνώση είναι το πολυτιμότερο δώρο. Χαρίστε στους φίλους σας μία δωροεπιταγή για μαθήματα Αγγλικών στο AllRight».
Ένα πρόγραμμα Αγγλικών σε προσιτή τιμή. Το δοκιμαστικό μάθημα είναι ΔΩΡΕΑΝ
4
Ένα βίντεο για να προβληθούν οι καθηγητές (5η ιστορία)
Δείξτε καθηγητές από την ιστοσελίδα του σχολείου. Οι καθηγητές είναι τυπικοί, premium και φυσικοί ομιλητές. Μόνο 4 στους 100 καθηγητές περνάνε από την αυστηρή και ανταγωνιστική διαδικασία αξιολόγησης και γίνονται μέρος της ομάδας μας. Όλοι οι καθηγητές έχουν παιδαγωγικές / γλωσσολογικές σπουδές, ένα διεθνές πιστοποιητικό, και μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία παιδιών διαφόρων ηλικιών. Η βασική μας αποστολή είναι να δημιουργήσουμε στο παιδί σας την αγάπη για την εκμάθηση Αγγλικών, να ανάψουμε μια φλόγα στα μάτια του! Στην ιστοσελίδα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον κάθε καθηγητή, να διαβάσετε αξιολογήσεις από γονείς και να δείτε μία παρουσίαση σε μορφή βίντεο. https://allright.com/teachers

Γραπτό κείμενο: Το AllRight δεν σας διδάσκει απλά, αλλά σας κάνει να ερωτευτείτε τα Αγγλικά.
Ένας εκπτωτικός κωδικός που θα σας δώσει +2 ιδιαίτερα μαθήματα με την πρώτη αγορά ενός πακέτου μαθημάτων (θα τον δώσουμε 3 ημέρες πριν την δημοσίευση).

Προσθέστε ένα swipe και το σήμα του σχολείου στο Instagram @allright_global.
Παράδειγμα διαφήμισης